La present Declaració de Privacitat és aplicable al lloc web www.visitflanders.com (anomenat d’ara endavant “el lloc web”). El lloc web és explotat per VISITFLANDERS, amb seu social a 1000 Brussel·les, Grasmarkt 61, inscrita sota el número d’empresa 0225.944.375.

1. Àrea D’Aplicació

VISITFLANDERS vetlla per la teva privacitat i actua en tot moment d’acord amb les estipulacions de la Llei belga sobre la Privacitat(Llei del 8 de desembre de 1992 sobre la protecció de la vida personal amb respecte al processament de dades personals). Llegeix la present Declaració de Privacitat per informar-te de com les dades personals es recopilen, processen i protegeixen.

Utilitzant el lloc web i/o comunicant dades personals, aproves explícitament les condicions mencionades a continuació sota les quals VISITFLANDERS processa dades personals. Si al llegir la Declaració de Privacitat no acceptes el seu contingut, et preguem no utilitzar el lloc web. Si comuniques a través del lloc web dades personals d’altres persones a VISITFLANDERS, et responsabilitzes i garanteixes que les presents condicions han sigut comunicades a la persona de les quals les dades tracten i que aquesta darrera les ha acceptat.

2. Tipus De Dades

Informació estadística – Durant cada visita al lloc web podran recopilar-se automàticament diferents dades personals i arxius de registre sobre tu, és a dir, la teva adreça IP, eventualment la teva ubicació, la data i duració de la teva visita al lloc web, el lloc web des del qual vas accedir al lloc web, el teu navegador, el teu sistema operatiu, la teva activitat al lloc web i més específicament les pàgines que vas consultar al lloc web.

Informació d’usuari – Referent a la teva visita o ús ja no es limita a l’obtenció general d’informació, i més específicament quan utilitzis les funcionalitats proposades – per exemple omples un formulari de contacte o acceptes rebre comunicacions periòdiques de VISITFLANDERS, se sol·licitaran i/o recopilaran a més dades addicionals. Utilitzarem l’adreça de correu electrònic que indiques en el formulari omplert en el lloc web només per l’enviament de butlletins informatius i/o altra informació si ens has donat explícitament el permís a través del formulari omplert.

3. Cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per visualitzar anuncis específicament interessants per a tu en altres lloc web. Un cookie és un petit fitxer de text que enviem i guardem en el disc dur del teu ordinador. A base d’aquests cookies podem reconèixer el teu ordinador quan tornis a visitar el lloc web. Mitjans aquests cookies no identifiquem persones sinó ordinadors. Es possible ajustar el teu navegador d’internet de tal manera que els cookies no es guardin.

4. Terme "processar"

Sota “processar” entenem qualsevol forma de processament automatitzat. Inclou qualsevol acte que realitzem amb les dades personals d’una persona física com, per exemple, recopilar, guardar, modificar, eliminar, consultar, comunicar i utilitzar.

5. Objetiu Del Processament De Les Teves Dades Personals

Les dades a dalt mencionades s’utilitzen respectivament:
(i) Per la gestió legal de notificacions, sol·licituds de subvencions i els llocs.
(ii) Per recopilar informació estadística, elaborar anàlisis de tendències i per realitzar estudis de mercat.
(iii) Per informar-te de noves característiques, nous serveis i productes turístics a Flandes.
(iv) Per poder atendre a les teves preguntes, comunicacions o sol·licituds i, en el seu cas, respondre a les mateixes.
(v) Per deixar-te participar a concursos i informar-te del seu desenvolupament i desenllaç.

6. Seguretat

Les dades personals que VISITFLANDERS recopila, es guarden en un entorn segur no accessible al públic.

7. Comunicació A Tercers

VISITFLANDERS també podrà comunicar determinades dades personals a terceres parts per, entre altres coses, els següents objectius:

 (i) Si inicies sessió amb un compte de llocs web de tercers, com Facebook o Twitter, algunes de les teves dades personals poden comunicar-se a aquests lloc web de tercers. Utilitzant les funcionalitats corresponents a aquests lloc web de tercers, reconeixes i acceptes explícitament que el processament de les dades personals comunicats d’aquesta manera es realitza d’acord amb la política de privacitat d’aquests llocs web de tercers, i que en el marc dels processaments de dades a dalt mencionades, poden comunicar-se dades a països de fora de l’Espai Econòmic europeu que no ofereixen un nivell comparable de protecció de dades personals.

 (ii) En el marc de la seva prestació de serveis i en el marc de l’oferta i el manteniment del lloc web, VISITFLANDERS recorre de vegades als serveis de terceres parts com per exemple desenvolupadors i prestadors de serveis de TIC. Les teves dades personals podran comunicar-se també a aquests prestadors de serveis tercers si fos necessari per la prestació de Serveis per part d’aquests darrers. En aquest cas processaran les teves dades personals només conforme les instruccions de VISITFLANDERS.

(iii) A petició de les autoritzacions o amb l’objectiu de complir qualsevol altra obligació legal, determinades dades personals podran remetre’s a les autoritats competents en el marc de procediment jurídics imminents o pendents, o en el marc de cerques judicials i sol·licituds d’informació.

Aquestes terceres parts actuaran com a “responsables del processament " al realitzar aquest i altres processaments de les dades personals. Per més informació sobre aquests processaments, VISITFLANDERS refereix a la política de privacitat aplicable d’aquestes terceres parts.

8. Els Teus Drets

El teu dret de la informació
El responsable del processament de les teves dades personals és VISITFLANDERS, Grasmarkt 61 en 1000 Bruselas (fax 02 503 03 77 – o el correu electrònic communicatie@toerismevlaanderen.be) on podràs acudir amb totes les teves preguntes. Per a informació més general pots contactar també amb la Comissió per la protecció de la vida personal del Ministeri de Justícia (www.privacycommission.be), Drukpersstraat 35 en 1000 Brussel·les (commission@privacycommission.be).

El teu dret de sol·licitar i corregir les teves dades
Qualsevol persona que demostra la seva identitat (per ex amb la còpia de DNI) podrà obtenir gratuïtament la comunicació escrita de les seves dades personals sobre VISITFLANDERS, Grasmarkt 61 en 1000 Brussel·les, en base a una sol·licitat escrita, datada i firmada. En el seu cas podrà sol·licitar la correcció de les dades que siguin incorrectes, incomplertes o irrellevants. Les dades et seran comunicades a tot tardar 45 dies després de la recepció de la teva sol·licitud. Tindràs el dret d’oposar-te al processament ulterior de les teves dades personals per part de VISITFLANDERS per l’enviament d’informació personalitzada i màrqueting directe.

9. Modificacions

VISITFLANDERS es reserva el dret de modificar en qualsevol moment la present Declaració de Privacitat.

10. Comunicacio De Violacions De La Privacitat

Si estimes que VISITFLANDERS viola indegudament la teva privacitat, et demanem que n’informis a VISITFLANDERS. Farem tot el possible per detectar i remeiar el problema.
Back to top