Dear Friend of Flanders,

In view of the COVID-19-situation, specific safety measures and additional restrictions are currently in place across Belgium. You will find more detailed information on following website. For the latest travel advice to our country, please consult your local authorities.

If you are travelling to Flanders, Brussels or elsewhere in Belgium for a duration of 48 hours or more, you will need to complete a Passenger Locator Form, within the 48 hours before your arrival in Belgium. 

Take good care of yourself and each other and keep it safe and healthy.  

We hope to welcome you again soon, with twice the heart, love and hospitality. 

Warm regards,
VISITFLANDERS.

Gastromand - VisitFlanders ©FARMBOY/JANOPDEKAMP
Døren var dårligt lukket bag familiefaren efter hjemvenden fra Irland, da jeg begiver mig imod de belgiske breddegrader. Begge har vi modtaget invitationer om ølrejser, der som oftest er svære at modstå. Uden at konkurrere føler jeg dog at have trukket det længste strå, da min flybillet skriver Bruxelles og jeg skal rejse rundt i Flandern i et land der er verdenskendt for deres velafbalancerede og sommetider sure øl.

Programmet var stramt og der blev i løbet af seks dage besøgt et utal af bryggerier, drukket adskillige øl og spist et par kilo lækker mad rundt omkring i Flandern. 

Klik her, hvis du ønsker den korte historie i 6x lyd og video… 

En af de første dage, blev brugt i selskab med noget af en legende indenfor belgisk øl og madlavning med ditto. Han var netop hjemvendt fra Danmark, hvor han havde begået ølmiddage på både Kareten og hos Brødrene Price. Ifølge ham selv var det svært at forlade landet og han var især begejstret for Taphouse og deres 60+ haner. Der blev vist også nævnt at den kvindelige befolkning var en fryd for øjet, når de cyklede ned ad Nørrebrogade. Det kan man jo ikke modsige ham.

Go to full blog post

Back to top