Weldadigheidspad in Merksplas ©Toerisme Merksplas
L'Edwin va gaudir d'una ruta accessible al llarg dels llocs històrics de l'antiga colònia Rijksweldadigheids (regne de la benevolència) en Merksplas.
“En aquest domini hi ha disponibles diverses rutes de senderisme”, informa l'Edwin. "Una d'elles és la Ruta de la benevolència, una ruta especial per a usuaris de cadires de rodes i per a pares amb cotxets de nens. Els amplis senders són molt  adequats per a cadires de rodes o scooters, fins i tot amb mal temps. La longitud total de la ruta és de 7 km, però també es pot optar pels recorreguts més curts, de 2 a 5 km".
En els dos punts de sortida (la capella de la colònia i la sala dels amics de l'art), hi ha disponibles places d'aparcament, a més d'un plànol general de les rutes. "El risc de perdre's en el domini és petit", explica l'Edwin, "totes les rutes estan marcades."
A l'altura de la capella Landloperskapel es troba una lavabo-mòbil accessible. "No, no és una lavabo que segueix als excursionistes durant el passeig", bromeja Edwin", és un lavabo mòbil adaptat per a usuaris de cadires de rodes".
T'ha inspirat l'Edwin per provar aquesta ruta? Per obtenir més informació sobre aquesta ruta accessible, pots posar-te en contacte amb Toerisme Merksplas.toerismemerksplas@skynet.be

“There are many walks to be enjoyed in this area”

Volver al principio