Benvinguts a Flandes

Connecterra
Flandes, un lloc ple d'història, patrimoni i art. El bressol del ciclisme i el planter d'una cultura culinària inigualable. Un lloc en ple cor d'Europa amb una riquesa natural inesgotable, envoltat de castells i jardins històrics. Un lloc ple d'històries centenàries, fruit de la nostra artesania pionera. Benvingut a Flandes, on et rebrem amb els braços oberts.
map of Flanders

Al cor d'Europa

Flandes es troba al cor d'Europa, en el nord de Bèlgica. Coneguda per la seva xocolata, les seves patates fregides i la seva cervesa, aclamada mundialment pel seu impressionant patrimoni, així com per la progressista artesania dels seus mestres pintors i els seus successors.  

És possible que Flandes tingui una grandària modesta, però precisament per això és meravellós explorar-la, per exemple, amb bicicleta. Descobreix les joies del patrimoni a les seves regions verdes i naturals. Flandes també es presta perfectament a descobrir ciutats com Anvers, Bruges, Brussel·les, Gant, Lovaina i Malinas. Una multitud d'activitats artístiques, patrimonials, culinàries i d'un altre tipus i tot molt a prop.

Pti: La majoria de textos estan disponibles en català, tot i que hi trobaràs també alguns en castellà i/o anglès.

Itineraris personalitzats

Viu la nostra natura

nature in Flanders
culinair Flanders

Descobreix Flandes amb tota la família

Et donem la benvinguda a Flandes! Aquí, tu i la teva família podeu experimentar i descobrir moltes coses, en poc temps i a poca distància.

Familievriendelijk aanbod Vlaanderen