Welkom in Vlaanderen

Connecterra
Vlaanderen, een plek vol geschiedenis, erfgoed en kunsten. De bakermat van het wielrennen, de voedingsbodem voor een ongeëvenaarde culinaire cultuur. Een plaats in het hart van Europa, een onuitputtelijke rijkdom aan natuurschoon, bezaaid met historische kastelen en tuinen. Een plek vol eeuwenoude verhalen, met dank aan ons baanbrekend vakmanschap. Welkom in Vlaanderen, waar je met open armen wordt ontvangen.
map of Flanders

In het hart van Europa

In hartje Europa ligt Vlaanderen, het noordelijke deel van België. Bekend om zijn chocolade, frietjes en bier, wereldwijd geprezen voor zijn indrukwekkend erfgoed en het vooruitstrevende vakmanschap van zijn meesterschilders en hun nakomelingen.

Vlaanderen is misschien bescheiden van omvang, maar net daarom prachtig om te ontdekken met bijvoorbeeld, de fiets. Ontdek de erfgoedpareltjes in hun groene, natuurlijke regio’s. Vlaanderen leent zich ook perfect voor een ontdekkingsreis langs steden als Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Mechelen. Een veelheid aan kunsten, erfgoed, culinaire en andere hoogtepunten op een steenworp van elkaar.

Op maat gemaakte routes

Beleef de natuur in Vlaanderen

nature in Flanders

Ontdek in Vlaamse Velden

culinair Flanders

Ontdek Vlaanderen met je hele familie

Welkom in Vlaanderen, waar je samen met de hele familie heel wat kan beleven en ontdekken op korte tijd én op korte afstand.

media:bynder:1c6e9c6c-824d-4da4-879d-eb6e0ac83899

Vlaanderen Vakantieland

Vlaanderen Vakantieland